Četvrtak 16.03.2017.
19:59
Vestionline

Jankoviću prete smrću?

Tanjug
Otvorene pretnje preko društvenih mreža: Saša Janković

- Očekujemo hitnu reakciju Ministarstva unutrašnjih poslova, tužilaštva i sudova kao organa Ustavom predviđenih da štite građane Srbije i njihova prava - povodom neprimerenih napada, uključujući i direktne pretnje smrću Jankoviću - naveo je Marković. 

Pored "otvorenih pretnji smrću putem društvenih mreža", svedoci smo i iznošenja najgnusnijih kleveta i optužbi u tabloidnim medijima protiv Jankovića, dodao je on u saopštenju sa naslovm "Podnete krivične prijave zbog pretnji Saši Jankoviću". 


- Baš zbog toga, već smo tužili tabloide i druga lica koja iznošenjem neistina pokušavaju da sakupe jeftine poene u izbornoj kampanji. Zahvaljujući građanima, došli smo i do podataka o počinjenim krivičnim delima, za koja takođe imamo pripremljene tužbe - rekao je Marković. 

Sve više građana se obraća Jankovićevom izbornom štabu "prijavljujući različita kršenja zakona tokom predizborne kampanje, pre svega kroz zloupotrebu državnih organa, javnih preduzeća i državnih službenika koji su stavljeni u službu kampanje jednog čoveka", dodao je on.

2024 © - Vesti online