Četvrtak 16.03.2017.
18:00
K. N. - Foto: pixabay.com

Obuća, odeća i igračke za decu ulice

pixabay.com
U Svratištu uvek se traži mesto više

Odluku kome će to sve biti uručeno prepustili su novinarima Humanitarnog mosta, sasvim sigurni da će njihova pomoć otići u prave ruke.

Reporteri "Vesti" ispuniće želju dobrotvora kao i dosad i otpremiti pošiljku tamo gde je najpotrebnije, tačnije na adresu onih koje će to iskreno i od srca obradovati, ali i čija je egzistencija u ovom času najugroženija.

Budući da je Svratište za decu ulice na Novom Beogradu, koje na mesečnom nivou poseti oko 260 mališana, a u zimskom čak i više, sasvim je jasno da im je pomoć i više nego dobrodošla.

To je jedino mesto gde mogu da jedu, da se tuširaju, da uče, da se ogreju, da zaborave na porodične probleme. I zato im je svaka pomoć u obući, odeći, sredstvima za higijenu i igračkama od velikog značaja.

Naravno, sve to narednih dana zabeležićemo slikom i rečju, kako bi darodavci mogli da podele radost sa onima prema kojima život nije bio darežljiv.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online