Četvrtak 16.03.2017.
18:01
D. N.

U vrtlogu trube

V. Sekulić
Majstor: Dejan Petrović

Belekspo centar je posebno uređen, pa su posetioci sa fan-pit i vip ulaznicama koncert pratili tik uz binu u kafanskom ambijentu.

U improvizovanoj gostionici sa kariranim crveno-belim stolnjacima uživale su i poznate zvanice: ministarka Zorana Mihajlović, v.d. direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak, Branko Ružić iz SPS-a, Dragi Jelić, Snežana Đurišić, Miša Mijatović, Vuk Kostić...

V. Sekulić
Uživao: Branko Ružoć

Dugoočekivani trubački šou otvorio je šestočlani akapela sastav "Glasne žice" i zagrejao publiku pop hitovima, filmskom muzikom, izvornim pesmama.

Izlazak Petrovića i njegovog benda na scenu dočekan je burom oduševljenja.

A pesme?

Kombinacija etno i rokenrol motiva, duvački sastav obogaćen električnim gitarama i perkusijama "provozao" je posetioce kroz brojne hitove, kako autorske, tako i domaće i svetske.

Atmosfera je kulminirala kada su zasvirali "Vrtlog", pa niko od prisutnih nije ostao na stolici, što je već uobičajeno na koncertima ovih majstora svirke.

Počast Usniji

Kao specijalni gost nastupio je Đule iz Van Goga, dok su u čast preminule Usnije Redžepove odsvirali njen hit "Samo pesma zna".

- Želja nam je da život i delo ljudi poput Usnije nikada ne budu zaboravljeni. Ovo je naš mali doprinos sećanju na nju i na sjajne pesme koje je za sobom ostavila - rekao je Dejan Petrović.

2024 © - Vesti online