Sreda 15.03.2017.
12:31
Vestionline, Sputniknews.com

VIDEO: Internet zvezda ispričala kako su mu deca ušetala u kadar

youtube.com/PoliticoL
Dečica napravila internet zvezde od mame i tate

Sigurno se sećate situacije, četvorogodišnja devojčica Merion, dok joj tata govori preko skajpa za BBC, uleće u sobu, a za njom u dublu i osmomesečni brat. Stvar malo kasnije "ublažava" mama Kim, ali bilo je kasno.

- Čim su se otvorila vrata video sam njenu sliku na mom ekranu - priseća se Keli ćerkinog ulaska i napominje da je pomislio da će možda BBC da prebaci kadar na nekog drugog.

Ali to se nije dogodilo. Merion je sela na krevet do oca, a u to vreme u sobu je ušao i njen brat Džejms.

- Tada sam shvatio da je sve gotovo - ispričao je profesor Keli.

U herojskom pokušaju da "spasi stvar“, majka radoznale dečice bukvalno je uklizala u sobu, zgrabila mališane, a onda se puzajući sa njima, pokušavajući da izbegne kameru, udaljila iz sobe.

Objasnila je da zbog kašnjenja snimka u prenosu nekoliko sekundi nije videla da su deca ušetala u sobu.

Ovako je bilo pre nekoliko dana:

Video je pregledan više od 84 miliona puta na stranici BBC-a na Fejsbuku, a preneli su ga mediji u celom svetu.

Keli i njegova supruga odmah su pomislili kako ga više neće kontaktirati sa televizije, jer je ostavio loš utisak, pa je odmah BBC-u napisao izvinjenje. Međutim, za 15 minuta su ga zamolili da objave video na internetu. Par je prvo odbio, jer im je bilo neprijatno što će im se ljudi smejati, ali su ih na kraju uverili da će video samo pokazati kako funkcioniše jedna normalna porodica.

I tada je počelo… Njihove društvene mreže, kažu, umalo su eksplodirale, kao i telefoni na koje su pristizali brojni pozivi i mejlovi. Na kraju su dali intervju i za "Volstrit džurnal“ i to iz njihove kuće sa decom u krilu.

- Mislim da je sve ispalo neverovatno slatko. Pogledao sam snimak kasnije kao i svi. Moja žena je "počistila stvar" najbolje što je mogla. Bilo je smešno. No, to su mala deca i tako to sa njima ide - zaključio je Keli, čija je mala "greška" od njegove porodice napravila velike zvezde Jutjuba.

2024 © - Vesti online