Sreda 15.03.2017.
11:07
Tanjug, Vestionline

Bufon: Samo ne Lester!

Reuters
Jasna želja: Bufon u društvu Kasiljasa

Juventus je rutinski odradio posao u Torinu protiv Porta 1:0, posle 2:0 na Dragau, i našao se među osam najboljih na Starom kontinentu.

- Jedini tim koji želim da zaobiđem je Lester. Dobili su entuzijazam, znaju kako da povrede velike timove. Protiv njih bismo mogli sve da izgubimo - rekao je Bufon italijanskim medijima posle utakmice.

Južnoamerikanci Alves, koji je baš iz Barselone stigao u Juventus, i Dibala ne bi voleli Katalonce pre finala, posebno zbog velikog preokreta protiv Pari Sen Žermena (0:4, 6:1).

- Ne bih želeo Barselonu, imao bih čudan osećaj. Ako baš moram da igram protiv njih, neka to bude finale - nada se Alves, a isto razmišlja i Argentinac Dibala.

- Gledajući šta se desilo pre dve godine (finale Lige šampiona i pobeda Barselone 3:1 prim. aut), iako nisam bio u klubu, voleo bih Barselonu tek u finalu - jasan je bio Dibala.

Pored Juventusa plasman u četvrtfinale elitnog takmičenja obezbedili su Real Madrid, Barselona, Lester, Borusija iz Dortmunda, minhenski Bajern, dok se čekaju revanši Monako - Mančester Siti (3:5) i Atletiko Madrid - Bajer Leverkuzen (4:2).

2024 © - Vesti online