Utorak 14.03.2017.
22:10
Vestionline, Mondo.rs

Šta se krije iza razvoda Nataše i Ljube?

youtube.com/AmiG Show
Dani sreće: Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović

Negde je puklo, ali kao što kaže ona pesma: "Zar je važno ko je kriv, kad se već sve to desi...".

Pop pevačica Nataša Bekvalac i nekadašnji rukometaš Ljuba Jovanović se razvode, a u medijima smo imali priliku da čujemo razne verzije o tome šta je uzrok.

Te "Ljuba je kriv jer je varao Natašu", te "on je hteo dete, a ona...", pa "stan, imovina"...

Pevačica se, za sada, nije oglasila ovim povodom. Tačnije, rekla je da svoj privatni život želi da drži podalje od javnosti.

Ipak, izvor blizak Ljubi Jovanoviću, koji je direktor Sportskog centra Pionirski grad u Novom Sadu, ističe u razgovoru za ovaj portal da ovakva situacija između dosadašnjih supružnika "tinja" već neko vreme i da su obe strane nezadovoljne.

- Apsolutno nije tačno da je razlog za razvod to što se Ljuba, navodno, viđa sa jednom svojom bivšom devojkom. Koliko znam, a znam, on je čak izbegavao da sedi u ženskom društvu baš da neko to ne bi zlopotrebio. Izbegavao je i odlaske sa Natašom na nastupe, jer nije želeo dodatnu medijsku pompu. Dakle, "treća osoba", sigurno nije uzrok - priča taj izvor blizak Ljubi za "Mondo".

Isti izvor, koji je insistirao na anonimnosti, dodaje da je Ljuba bio predan porodici, da je podržavao Natašu, ali i brinuo se o njenom detetu koje ima iz braka sa Danilom Ikodinovićem.

- Radio je i radi mnogo, ponekad i po dva posla, ali je bio sve vreme podrška i brižan. Sa druge strane, pitanje je koliko je on dobijao podrške. Uostalom, sam je to Ljuba izjavio u intervjuu od pre nekih godinu dana kada je naglasio da je teško živeti u porodici bez podrške - navodi taj izvor.

Ljubin prijatelj, dobro upućen u odnose sa Natašom Bekvalac, dodaje i da je ona često znala da, na neki način, nipodaštava to što on radi.

Taj izvor tvrdi da je Ljuba pokušavao da nešto promeni, da su često razgovarali, ali bez pomaka.

Ljuba je verovao Nati

- Verovao je do kraja, verovao je da će se ona promeniti, ali otkako je objavila novi album, samo je to zanima. Poverio mi se da su razgovarali o problemima, koji postoje, verovatno, u svakom braku, da su probali da ih prevaziđu, da opet budu porodica...- naveo je izvor blizak Ljubi.

U medijima se piše i o tome da je uzrok za razvod to što je Ljuba želeo dete, a Nataša je to odlagala.

- Koliko sam upućen, Ljuba jeste želeo dete, ali Nataša je želela da stavi karijeru u prvi plan. Moguće i zato što je u tom pogledu ostvarena, ostvarena kao majka. Moguće je da sa njene strane nije bilo "inicijative", želje, da ju je to opterećivalo... a kad toga nema, onda je jasno da to može da prouzrokuje probleme - dodaje izvor blizak Ljubi.
 

Dodao je i da je Ljuba prilično iznenađen stvarima koje je pročitao u medijima i da se nadao da će razvod proći u prijateljskom tonu, sporazumno, bez medijske pompe.

Pominje se i imovina, stan?

- To je stan Nataše Bekvalac i njenog deteta, a Ljuba je takav čovek da sigurno na tome ne bi insistirao, niti insistira. On je u tu porodicu ušao iskreno, sa dobrim namerama - kaže taj izvor, koji dodaje da je Nataša bila ta koja je "zaprosila Ljubu", stavljajući do znanja da želi porodicu.

2024 © - Vesti online