Utorak 14.03.2017.
21:12
telegraf.rs

Nekad su se voleli, sada završili na sudu: Sa njom Miroslav Ilić ima vanbračnog sina

Facebook/Mirjana Antonovic
Mirjana Antonović

Međutim, do dan danas nije dokazano da Miroslav zaista jeste otac Devina Antonovića, koji se sada sa majkom sudski bori da dokaže da mu pevač jeste otac.

Mirjana, koja sa sinom živi u Americi, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a mnogi koji je poržavaju svakodnevno komentarišu kako izgleda neverovatno mladoliko iako je u šestoj deceniji.

Inače, Mirjana je višeecenijski prijatelj sa Brenom i Bobom Živojinovićem, kod kojih je sa sinom i boravila prilikom poslednje posete Srbiji. Kako se priča, Brena i Boba Mirjani i Devinu biće čak i svedoci na sudu, pošto su bili svedoci Mirjanine veze sa Miroslavom Ilićem.

Ono što je svojevremeno šokiralo javnost jeste i Devinova ispovest u kojoj je otkrio kada je saznao da mu je Miroslav otac.

- Imao sam dvadeset dve godine, a saznao na prilično šokantan način. Te 2008. sam sa majkom iz Njujorka doveo našeg teško bolesnog prijatelja Pavla. Ni sam ne znam ko me je i gde slikao, ali smo se mama i ja ubrzo vratili za Njujork. Nekoliko dana posle našeg povratka nazvao me je prijatelj i rekao mi da pogledam moje i fotografije Miroslava Ilića na internetu.Video sam slike i naslove u novinama. Bio sam u šoku kada sam saznao da mi je on biološki otac - rekao je svojevremeno Devin.

Devin, koji ima 31 godinu a po profesiji je doktor, tada je opisao i prvi kontakt sa Miroslavom:

- Pozvao sam ga ubrzo pošto sam saznao i rekao mu: Je l’ to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike. Nastala je pauza posle koje je on odgovorio: Drago mi je da si živ i da si dobro. Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo još nekoliko puta komunicirali i dogovorili se da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedelju dana pred put Miroslav nazvao i otkazao viđanje - otkrio je Antonović.

2024 © - Vesti online