Utorak 10.11.2009.
14:26
Vestionline

Binić otpustio šest igrača

Četiri uzastopna poraza fudbalera kruševačkog Napretka dovela su taj klub do samog dna Jelen Superlige Srbije, iako je pred početak sezone najavljivana borba za evropska takmičenja.

"Neki potezi su morali da budu povučeni...zato će novu sredinu potražiti golmani Bojan Šejić i Dalibor Radovanović, Radmilo Pavlović, Goran Stojković, Nenad Damjanović i Izi. Na njih više ne računamo", rekao je Sportski direktor kluba Bojan Filipović.

Svoje razočaranje nije krio ni prvi čovek kruševačkog superligaša Dragiša Binić.

"Moram da priznam da sam ogorčen na igrače i ljut na trenere. Više sam je verovao u pojedince, nego što su oni verovali u sebe i svoje kvalitete. Zato od sada na snagu stupa drugačiji režim. Prinuđeni smo da iz korena menjamo mnoge stvari u klubu. Učinićemo sve da budu pravi, ali ako ne bude rezultata neka promene posao. Međutim, ova situacija me ne zabrinjava mnogo, jer sigurno nećemo ispasti iz lige, ali ostaje bol zbog prokockane šanse da već naredne godine igramo u Evropi", ocenio je Binić.

On je dodao da je glavni problem kod igrača nestalnost i nedostatak volje.

"Neshvatljivo je da pojedinci posle jednog prosečnog meča dozvole sebi da ih posle toga nema nigde. Sramota je što igrači ne pokazuju nikakvu ni volju, ni želju, a u klubu su deset godina. Za takve nema više mesta u klubu, ne može se živeti od jedne dobre utakmice. Zato smo se u ponedeljak zahvalili pojedinim igračima i dali im odrešene ruke u izboru noe sredine", rekao je predsednik Napretka.

2024 © - Vesti online