Nedelja 12.03.2017.
20:40
Vestionline, Tanjug

Severna Korejo: Kik-bokser poklonio šampionski pojas Vučiću! Šta je sledeće, poklanjaće vođi žene i decu?

Tanjug
Tekst potpisa

Konovalov je, u trećoj rundi, primorao protivnika, izazivača Luku Mamelija iz Italije, da nakon tri brojanja, preda meč. Od samog početaka Konovalov je forsirao napad, povezivao udarce i na kraju trijumfovao.

Meč je, u Sportskoj hali Jasa pratilo 6.000 gledalaca, među kojima i šef diplomatije Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministar sporta i omladine Vanja Udovičić i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić. 

Ponovo osvojeni pojas svetskog prvaka Konovalov je, na ringu, predao Udovičiću, sa molbom da ga uruči premijeru Aleksandru Vučiću.

Tanjug

Meču, koji je je otvorio predsednik Kik boks federacije Borisav Pelević, prisustvovali su i predstavnici 15 ambasada, među kojima ambasadori Rusije Aleksandar Čepurin i Kine Li Mačang. Dvoboju Konovalova i Mamelije prethodilo je šest uvodnih borbi kik boksera iz Jagodine, Beograda, Niša, Vranja, Novog Pazara i Kosovske Mitrovice.

Nama samo preostaje da se zapitamo koliko daleko može da se ode u idolopoklonstvu prema političarama, kojih god da su oni boja. Šta je sledeće što mogu da očekuju kao poklon? Da li će se neko odreći ukućana i poslati ih svom idejnom vođi?

2024 © - Vesti online