Ponedeljak 28.06.2010.
17:55
Tanjug

U južnom delu Mitrovice kamenovana kolona bajkera

Južni deo Kosovske Mitrovice nastanjen je isključivo albanskim življem, a predstavnici Kosovske policijske službe potvrdili su Tanjugu da se ovaj incident dogodio.


Komandir severne policijske stanice Milija Milošević izjavio je, pozivajući se na bajkere koji su bili u koloni, da su četvorica motociklista povređena od kojih je jedan zatražio pomoć u mitrovačkoj bolnici.

"Dva odvojena incidenta su se dogodila u južnom delu Mitrovice prilikom odlaska i povratka sa Gazimestana. Tom prilikom jedno lice je zadobilo povrede vilice i nalazi se u mitrovačkoj bolnici", rekao je Milošević.


I predsednik "Harley Davidson" kluba Srbije Milić Radević potvrdio je Tanjugu da su povređena četvorica bajkera i ocenio da je ovaj incident jasan pokazatelj da je "Kosovo bezbedno neuređen prostor".


Protekla dva dana u Kosovskoj Mitrovici boravilo je oko 1.500 bajkera u okviru 4. Bajk rok misije, koja je imala međunarodni karakter i u kojoj su, pored motociklista iz Srbije, učestvovali i motociklisti iz Francuske, Austrije, Australije, Crne Gore, Makedonije i Republike Srpske.


Oni su danas posetili Gazimestan gde je održana centralna proslava Vidovdana na Kosovu i Metohiji, a oko 15 sati su iz Kosovske Mitrovice krenuli put administrativnog prelaza Jarinje ka centralnoj Srbiji.


2024 © - Vesti online