Subota 11.03.2017.
22:46
alo.rs, Vestionline

Tijana Ajfon: Svaku ženu muž tuče, šta je tu užasno?!

Instagram/ticamaksimovic
Valjda zna šta govori: Tijana Ajfon

Da stvar bude gora, Tijana kaže da ona nasilnike ne prijavljuje, naročito kada je pitanju šamaranje i čupanje za kosu jer to ne smatra nasiljem. Dok cela Srbija pokušava da se izbori sa nasiljem u porodici i nasilnicima, Tijana misli suprotno i opravdava fizičko nasilje.

- Batine su za mene glupost, jer ako vam neko udari dva šamara, to nije nešto o čemu bi trebalo da se toliko polemiše. Danas se dešava svakoj ženi da je dečko ili muž udari i ne smatram da je to toliko užasavajuće - bez zadrške kaže Tijana za "Alo!".

- Spadam u onu grupu žena koje su i te kako jake, a kada se desi da me neko udari, sačekam da mu to vratim. Znate, ne sekiram se zbog toga, samo se setim da postoji karma i da se sve vraća - šokirala nas je starleta svojim načinom razmišljanja i kako se sveti muškarcima koji je udare.

Na pitanje kako može tako da govori, kada je i sama bila žrtva nasilja, te da su žene danas nemoćne u obračunu sa muškarcima, osim pred sudom, ona nastavlja po svom.

- Svaka žena u sebi ima samo njoj svojstvenu snagu i moć, pa tako i ja. Iz svake situacije izlazim kao pobednik, pa tako i iz ove. Mnogi su mislili da sam žrtva, a nisam. Bila sam suprotnost - pobednik. Za mene važi ono što jake žene govore često, da pobeđuju i kada gube. To je za mene realnost, jednostavno sam takva - tvrdi Tijana.

Podsećanja radi, kada ju je pre nekoliko dana pretukao dečko, ona je izjavila:

- Ništa nije bilo strašno. Bio je ljubomoran zbog nekog dopisivanja i udario mi je samo dva šamara, ali ne želim da se o tome piše jer mislim da nije bitno da o tome govorim. Videli smo se posle toga i pomirili smo se.

2024 © - Vesti online