Nedelja 12.03.2017.
02:13
Vestionline

Evo šta znači ako sanjate preminulu voljenu osobu

pixabay.com
Ako sanjate voljenu osobu to znači da je prešla na druguu stranu

Preminuli vam u snove ne dolaze dok niste završili proces žaljenja tako da bi njihova poruka mogla da dopre do vas. Ako vidite da dolaze do vas u snu, znači da su dobro i da su stigli do “druge strane”. Posećivaće vas da bi vam dali do znanja da su prisutni – bilo to preko mirisa ili treptaja svetlosti ili određenom pesmom na radiju.

Vaše voljene pokojnike često vidite u snu kada se nalazite pred teškom životnom odlukom, što je način da vam kažu da vas podržavaju. Samo žele da znate da vas vole i da paze na vas.

Ako hoće da vas upozore na nešto, pojaviće se na način drugačiji nego što to rade uobičajeno. Izgledaće čudno ili neprirodno u snu, a to su znaci koje ne smete da ignorišete.

Oni možda neće progovoriti u snu, već će preneti poruke telepatski. Možda će se samo nasmejati i otići dajući vam do znanja da paze na vas.

Niste jedini – ovi snovi su česti i normalni i dešavaju se svima koji su imali nekog ko je nedavno preminuo. Ako niste sanjali voljenu osobu koja je preminula, a hteli biste da doprete do nje, vodite dnevnik snova ili spavajte sa nekom od ličnih stvari voljene osobe.

2024 © - Vesti online