Subota 11.03.2017.
10:34
alo.rs, Vestionline

Aleksandra Prijović: Brena me neće vezati za šporet

instagram.com/aleksandraprijovic
Aleksandra Prijović

Aleksandra prvi put priznaje da je upravo zbog svojih roditelja imala teško detinjstvo, zbog čega sanja da jednog dana ima stabilnu porodicu. S obzirom na to da se sa Filipom Živojinovićem, pastorkom Lepe Brene, zabavlja već nekoliko godina, na dobrom je putu da to i ostvari.

- Kada bih mogla da biram šta bih promenila u životu od rođenja pa sve do sada, bilo bi to da moji roditelji ne budu razvedeni. Bilo mi je teško tokom odrastanja jer moji roditelji nisu bili zajedno. Sećam se, svaki put za praznike sam morala da biram s kim ću da budem, to mi je najteže padalo i bila sam veoma tužna - seća se Aleksandra, prenosi "Alo!".

- Moja majka je radila i pevala, odlazila je daleko od kuće na tezge. Međutim, kako nije želela da ostanem sama, svaki put se vraćala koliko god kilometara da je bio udaljen njen nastup od Belog Manastira. Vraćala se kući umorna kako bi bila sa mnom i to je nešto što sada mnogo cenim. Ponosna sam na svoje roditelje, koji su mi pružili sve u životu iako su bili razvedeni. Teško mi je i sada što njih dvoje nisu mogli zajedno da opstanu - priznaje pevačica.

Aleksandra kaže da sa kuhinjom nije u dobrim odnosima, ali i da ne planira da potpiše primirje. Na pitanje da li će je svekrva Lepa Brena naučiti da kuva jer je poznata kao neko ko je kulinarski majstor, pevačica kaže:

- Vidite, mama me nije sa 18 godina naučila da kuvam, tako da neću naučiti ni sada od Brene. Ni naredne dve-tri godine neće sigurno uspeti da me nauči jer nisam još spremna da provodim vreme pored šporeta - vrlo samouvereno kaže Prijovićeva.

2024 © - Vesti online