Petak 10.03.2017.
14:31
Tanjug Tanjug

Lalatović: Prelepe uspomene iz Čačka, ali bez emocija

fkcukaricki.rs
Trener Čukaričkog Nenad Lalatović

- Proveo sa u Čačku prelepo vreme i to je bio moj najbolji potez. Vodio sam ih 17 kola i bili smo drugi. Publika me je tamo prihvatila od prvog do poslednjeg dana. Utakmica u nedelju je specifična za mene, ali ne sme da bude emocija - rekao je Lalatović na konferenciji za medije na Banovom brdu.

On je dodao da su i jednoj i drugoj ekipi potrebni bodovi i da Čačani ne zaslužuju da budu na poziciji na kojoj su u ovom trenutku.

- U tim se vraćaju Ožegović i Jovanović, videćemo danas za Docića. Juče sam održao sastanak sa igračima i rekao im da je ovo pravi put, da smo krenuli od nule sa osvojenih 10 bodova u prva četiri kola bili bismo sada uz rame Zvezdi i Partizanu. Postoji nada da možemo da napravimo čudo ulaskom u plej-of, ali i ako ga ne napravimo neće biti smak sveta. Pravimo ekipu koja će sledeće sezone biti među tri-četiri u Srbiji - poručio je Lalatović.

Napadač Darko Zorić, doskorašnji član Borca, takođe je istakao da očekuje tešku utakmicu, pre svega zbog lošeg terena u Čačku.

- Kakav teren njima, takav i nama, to ne sme da bude alibi. Ući ćemo jako kao i uvek, igramo sve bolje i nadam se da ćemo da se vratimo zadovoljni - rekao je Zorić.

Utakmica između Borca i Čukaričkog se igra u nedelju od 15 časova.

2024 © - Vesti online