Četvrtak 09.03.2017.
20:02
Vestionline, Glas Srpske

Krstić želi da se vrati u Partizan, ali...

youtube.com/Telegraf.rs TV
Krstić se i dalje nada da bi mogao ponovo da zaigra

Ispostavilo se da je u tom trenutku to bilo neizvodljivo, ali iskusni centar ostavlja rezervu da bi moglo da se izvede u narednoj sezoni.

- Pozvali su me tri dana pre isteka roka za registraciju igrača u ABA ligi i koliko god sam želeo da pomognem nije bilo realno da se vratim. Razgovarao sam sa svojim trenerom i doktorom i rekli su da je to neozbiljno, jer mi je potrebno vreme da pređem na drugi način rada koji bi me spremio za košarku. Da su zvali mesec ranije verovatno bih prihvatio ili ukoliko bi me pozvali sada za narednu sezonu, onda bi to bilo izvodljivo. I tada bih dobro razmislio, jer su mi doktori rekli da bih ozbiljno ugrozio zdravlje ako bi se još jednom desila ista stvar. Moram da mislim o normalnom funkcionisanju, kretanju i deci - kazao je Krstić u intervjuu za Glas Srpske.

Bivši reprezentativac svakodnevno trenira i nada se da je povratak moguć uprkos tome što je tri puta povredio koleno, koje je trenutno u nešto boljem stanju. Kako sam tvrdi često je igrao i preko granice bola.

- Reprezentacija me je samlela. Mnogo puta sam igrao pod povredom i bolovima misleći mlad sam i ništa mi neće biti. To je tek kasnije došlo na naplatu i kolena su poklekla. Nisam imao slobodno leto deset godina, a sa sobom sam nosio probleme iz klubova. Nikada se nisam štedeo, uvek sam svemu pristupao sa maksimalnom posvećenošću i davao sebe do poslednjeg atoma snage. Kada bi vreme moglo da se predvidi, verovatno bih izbegao neke stvari, a sigurno bih vodio više računa o svom telu.

2019 © - Vesti online