Sreda 08.03.2017.
15:09
alo.rs, Vestionline

Milica Dabović već ima novog dečka!

M. Todorović
Milica Dabović

Kako "Blic" ekskluzivno saznaje, novi dečko bivše košarkašice je izvesni Vuk, koji živi i radi u inostranstvu i vlasnik je građevinskih firmi u Lihtenštajnu i Austriji u kojima je zaposleno 600 ljudi.

Dugo se poznaju, ali su se zbližili nakon incidenta sa Simonom, jer je tada stao u njenu odbranu. Upravo on je trebalo da joj bude pratnja na putovanju u Pariz, gde ide da bi prikupila dokaze protiv Šiklića, a nakon toga planiraju da zajedno otputuju u Dubai.

Do sada ga nije pokazivala u javnosti pošto se on tome protivi, otkriva izvor blizak Milici. On je juče pravio društvo Milici u Novom Sadu, gde je ona prisustvovala jednom predavanju. Pružio joj je podršku i kada je pre nekoliko dana skinula tetovažu posvećenu Simonu.

Još jedan dokaz da je Milica u vezi sa dečkom koji se zove Vuk usledio je već sutradan kada je Milica na Instagramu objavila fotografiju vuka uz komentar: "nju čuva neko mnogo jak".

Kako saznaju beogradski mediji, novi dečko Vuk se ne odvaja od sportistkinje, pruža joj svakodnevno pažnju i nežnost i tako joj pomaže da se oporavi od incidenta sa bivšim dečkom Simonom koji datira od pre dve nedelje, a o kojem srpska javnost i dalje bruji.

2024 © - Vesti online