Sreda 08.03.2017.
18:01
S. Đurić - Vesti

"Biser Bojane" u Austriji

V. Sekulić
Dolaze u Beč: Milan Karadžić, Andrija Milošević, Mima Karadžić

Evropska turneja počinje u Beču, 10. marta (20.00) u UCI Kinonjelt Millennium Citdž i 11. marta (20.00) u dvorani Apollo - Das Kino. Slede premijere u Lincu 12. marta u 17 sati u Cineplexx

Linz i Salcburgu u dvorani Cineplexx Salzburg Citdž u 20 sati. 

Nakon ovih premijera, publici će se pokloniti i glumačka ekipa. Naši zemljaci koji žive u Gracu, Inzbruku i Filahu, imaće priliku da pogledaju akcionu komediju braće Karadžić, u 20.00 Cineplexx Graz, Cineplexx Innsbruck, odnosno Stadtkino Villach, ali bez prisustva glumaca.

- Mi nikada ne pravimo teške drame. Uvek kad krenemo sa radom na novom filmu i kad nam je najteže kažem da idemo da zabavimo narod. Tako je slučaj i sa ovim filmom. Napravili smo jednu lepu priču, slikom spojili Beograd, Trst i Ulcinj. Nadam se da će film osvojiti i srca publike u dijaspori - kaže Mima Karadžić.

Posle austrijske turneje, sledi i obilazak gradova Nemačke.

Slaven kao lekar

"Biser Bojane" je priča o mladom lekaru Đorđu Popoviću (Slaven Došlo) koji dobija anonimni poziv da upozna oca (Mima Karadžić) za koga je verovao da je mrtav. Tome se protivi njegova baka (Mira Banjac), ali on ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom i putuje na Adu Bojanu. U filmu ograju i Vanja Nenadić, Andrija Milošević, Hristina Popović i drugi.

2024 © - Vesti online