Sreda 08.03.2017.
11:23
Tanjug, Vestionline

Roben: Penal i crveni odlučili

Reuters
Pokorili London: Arjen Roben i Arturo Vidal

Bajern je i u revanšu u Londonu bio ubedljivo slavio nad Arsenalom 5:1, za ukupnih 10:2, i to nakon preokreta u drugom delu golovima Roberta Levandovskog, Robena, Daglasa Koste i dva Artura Vidala.

- Prvo poluvreme nije bilo dobro. Pre utakmice smo pričali da će Arsenal da krene snažno i to se dogodilo, a mi smo spavali. Moraćemo mnogo bolje u četvrtfinalu... Drugi deo igre bio je mnogo bolji, a penal i crveni karton su nam pomogli, to je promenilo tok meča - rekao je Roben za BT Sport.

Holanđanin smatra da je Robert Levandovski fauliran u kaznenom prostoru "tobdžija" i da je Loran Košćelni sa razlogom isključen.

- Jasna su pravila, Košćelni je bio poslednji igrač odbrane. Idemo korak po korak, sa obe noge smo na zemlji. Ne volim da pričam o finalu, do njega imamo još dve runde - poručio je Roben.

Za razliku od Robena, Ćabi Alonso želi u finalu ovosezonske Lige šampiona da se sastanu Bajern i njegov bivši klub Real Madrid.

- Mislim da su Real i Atletiko dva najteža rivala. Za mene, idealno finale bilo bi protiv Reala - izrazio je želju Alonso, koji je sa kraljevskim klubom 2013. godine bio prvak Evrope.

2024 © - Vesti online