Sreda 08.03.2017.
02:30
Vestionline, dnevno.rs

Zen spenking: Novi trend u krevetu, prilično jeziv!

pixabay
Osoba koja je žrtva daje naredbe: Zen spenking

Klasično udaranje po guzi već je dobro poznata aktivnost za one koji vole malo "grublji" seks. Međutim, da li ste znali da postoji jedna poprilično čudna i pomalo jeziva verzija "spenkovanja" po ovom delu tela? Reč je igrici koja se zove "zen spenking".

Naime, početak "zen spenkinga" kreće prodornim pogledima koji služe kako bi se onaj koji "udara" i onaj koji će biti "udaren" povezali i osetili što više prisnosti. Uz to, sve je propraćeno strastvenim disanjem.

Kada završite sa ovom vrstom predigre - počinje "spenkovanje". Za razliku od klasičnog BDSM pljeskanja po guzi, u kojem dominanta osoba udara potčinjenu, kod "zen spenkinga" je situacija obrnuta. Osoba koja je "žrtva" daje naredbe!

Ali, to nije sve! Kada se razmena grubih dodira zavši, sledi popričino jedzivi deo - osoba koja je davala udarce drži drugu u naručju, poput male bebe, a potom zajedno razmišljaju o onome što se upravo dogodilo. Bizarno, zar ne?

Nešto slično mogli ste da vidite i u filmu "50 nijansi". Pogotovo, ukoliko ste čitali knjigu, u kojoj su opisi "spenkovanja" česta pojava.

2024 © - Vesti online