Ponedeljak 06.03.2017.
20:46
Vestionline

Može li FMP da pomogne Partizanu?

Tanjug
Utakmice Zvezda - Budućnost, Partizan - Igokea i Cedevita - FMP pdrediće konačan redosled

Posle trijumfa Budućnosti protiv MZT-a (92:61) jasno je kakav rasplet možemo da očekujemo u poslednjem kolu, koje je na programu sledećeg vikenda.

Ono što je odavno jasno je da će Crvena zvezda u plej-of sa prvog mesta, ali duel crveno-belih protiv Budućnosti mogao bi da odredi sudbinu ostalih timova. Trijumf ekipe Dejana Radonjića zakucaće Podgoričane za četvrtu poziciju pa će “đetići” biti polufinalni protivnik aktuelnom prvaku regionalne lige.

U slučaju da crnogorski šampion iznenadi i pobedi u Beogradu da bi izbegao četvrtu poziciju Partizan će morti da savlada Igokeu u Laktašima, ali i bez toga crno-beli će izvesno jurišati na trijumf pošto i dalje postoji teoretska šansa da zauzmu drugu poziciju i tako obezbede prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Istina, za to će im biti potrebna i pomoć FMP-a koji u poslednjem kolu gostuje Cedeviti u Zagrebu. Ako “panteri” naprave senzaciju poslali bi Hrvate na treće mesto i tako pomogli Partizanu da se lakše domogne finala.

Za sada nisu poznati termini utakmica poslednjeg kola, ali očekuje se da tri navedene utakmice budu odigrane u isto vreme kako ne bi bilo zakulisnih radnji.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online