Ponedeljak 06.03.2017.
13:17
Tanjug, Vestionline

Luković: Ruka Đurđevića ili ne, mislim na Vojvodinu

N. Đurović
Spreman za novi derbi: Aleksandar Luković

- Ako pričamo o našem golu, onda možemo i o njihovom. Sudije su tu da procene. Meni se učinilo da je udario rukama, ali ne mogu da tvrdim. Kada bismo počeli da pričamo o tome, izašli bismo iz suštine same utakmice - rekao je Luković za klupski sajt.

Iskusni štoper smatra da Crvena zvezda i Partizan nisu pokazali kvalitetnu igru pred više od 41.000 gledalaca na stadionu Rajko Mitić.

- Bila je lepa atmosfera i postojali su preduslovi za kvalitetan derbi. Ostali smo dužni našim navijačima. Nismo se svesno povukli, tako se nametnulo, ima nešto i do igre protivnika - poručuje Luković.

Luković deli mišljenje svojih saigrača i ističe da je Zvezda slabo odigrala drugo poluvreme derbija.

- Ne mislim da je samo vezni red podbacio u drugom poluvremenu, nikad ne delim ekipu po linijama. Svi smo podbacili, bilo je situacija gde smo mogli bolje, u zacetku napada, prenosu lopte. Krivo nam je zbog primljenog gola u završnici utakmice. Ostalo je šest bodova prednosti za nas, a iskreno, već sam počeo da razmišljam o Vojvodini, utakmici koja nam dolazi, pođednako bitna za nas.

Prema njegovim rečima Vojvodina je ozbiljan kandidat za titulu.

- Vojvodina je dobra ekipa za koju niko nije mislio da će izdržati ovoliko. Očekuje nas jako težak mec, ali mislim da dosta toga zavisi od nas i ako odigramo kako možemo, mislim da imamo šanse - zaključuje Luković.

2024 © - Vesti online