Ponedeljak 06.03.2017.
09:40
alo.rs, Vestionline

Simon Šiklić: Oduzeću stan Milici Dabović!

facebook.com
Petljala se sa pogrešnim čovekom: Milica Dabović

"Ja sam platio Milicin rođendan"

- Danima pred inspektorima pričam o svemu za šta me je Milica optužila u novinama. Ta saslušanja traju dugo, svaki dan me zovu i pričam po nekoliko sati. Morao sam da ispričam svoju stranu priče. Najviše je bilo pitanja da li sam je premlatio, kako je ona govorila. Pokazao sam svoje ogrebotine i modrice koje sam dobio od nje. Bitno mi je da naše pravosuđe donese pravičnu odluku i da se ustanovi ko je zapravo prvi nasrnuo na koga. Naravno i onaj deo ko je premlaćen, a ko nije. Prijavila me je i za krađu - kaže Šiklić, prenosi "Alo!".

- Prijavio sam je za stan, jer je promenila bravu i jer me je izbacila. Prijavio sam policiji sve to, tako da ću sa nadležnim ljudima ući u stan koji je moj, a u kojem ona trenutno živi. Stan se vodi na nju, ali sam ga je platio. Biće izbačena iz stana - dodaje on.

Samo četiri dana pre kobnog vikenda Simon se pojavio na Milicinom rođendanu. Iako su se tada ljubili, kasnije se ispostavilo da tada nisu bili zajedno, već da su glumili.

- To je bila maska, nije trebalo da se pojavim tamo, ali me je ona ubedila. Pripremio sam joj poklon, sve što je poželela da dobije i platio sam parti koji je organizovala. Da se razumemo, njen rođendan sam platio ja, a ne ona. Ali ti pokloni nisu važni, oni dođu i prođu. Bitnije su reči koje su izgovorene i njene turbo laži - zaključuje bivši dečko popularne košarkašice.

2024 © - Vesti online