Nedelja 05.03.2017.
12:34
Vestionline, Alo.rs

Aleksandra poručila Filipu: Šta će ti pevačica?

instagram.com/aleksandraprijovic
Svojom energijom pali i žari: Aleksandra Prijović

Ona je "zapalila” poznati beogradski klub svojom energijom i hitovima. U publici je, kao i svaki put, bio njen dečko Filip Živojinović, kome je pred punim klubom poručila da treba da je se kloni.

Dok je on cirkao i pušio elektronsku cigaretu u uglu kluba, ona je u izazovnoj i smeloj kožnoj kombinaciji đuskala na bini. Seksi Prija mešala je kukovima, dok ju je Filip sve vreme držao na oku ispijajući alkohol. Prijovićeva je u jednom trenutku rešila da svom dragom zapeva neku pesmu, pa mu je posvetila numeru Jane Todorović "Šta će ti pevačica?”.

- A sada, specijalni pozdrav za mog dragog - rekla je zavodljivo Aleksandra i bendu dala znak šta će da zapeva.

Pretpostavljamo da je Aleksandra na ovaj način htela da se našali na račun zlih jezika koji su protiv njihove ljubavne veze. Kako se na sve strane šuška da poznanici govore Filipu da mu ne treba pevačica i da su to žene sa kojima ne treba da planira porodicu, Prija je očigledno odlučila da im zapuši usta.

Filipa je ovaj njen gest nasmejao, pa joj je poslao poljubac, što je sasvim sigurno bio odgovor da on zna zašto je sa njom.

Aleksandra je mnoge pesme posvetila damama u publici, koje su ih ispratile s vriskom, a za muški deo publike prava poslastica bili su njen go stomak i bujno poprsje.

Iako zima još nije prošla, za Priju je leto, pa je atraktivna pevačica došla i u polusandalama! Majica, koju je uklopila sa uskim kožnim pantalonama, otkrila je ne samo Aleksandrin stomak, već i njene bujne grudi, sa kojih muškarci u publici nisu skidali pogled.

2023 © - Vesti online