Subota 04.03.2017.
21:35
Vestionline

Božović o sudijama: I najbolji u Evropi ovde se ne bi snašao

N. Đurović
Mnogo tenzije, malo igre: Miodrag Božović, trener Crvene zvezde

- Šta da radimo, i oni su ljudi, greše. Nije im lako da sude ovu utakmicu. Da dođe, ne bi se snašao najbolji sudija iz Evrope. Vidite kakva je tenzija pre i za vreme utakmice, mnogo je teško - rekao je Božović novinarima posle utakmice.

O igri svojih izabranika, trener crveno-belih je rekao:

- Da li ste gledali mene kada sam igrao? Ovo nije ništa kako sam ja igrao. Faulova je bilo sa obe strane. Ovakvu utakmicu je mnogo teško suditi. Ne bih sudio ovu utakmicu ne znam šta da mi daju, da čitav svet bude moj. Ljudima nije lako, ima mnogo prljavih igrača sa obe strane.

On smatra da su izgubljen dva boda jer su se branili u finišu.

- Ne znam koji je razlog. Zato što smo hteli da ostane takav rezultat, zato što smo se branili. Nismo igrali kako treba. Bilo je mnogo grešaka. Jednostavno, desilo se to što se desilo. Mogli da primimo gol ranije, a primili smo ga, nažalost, u najgore moguće vreme. Bilo je mnogo borbe i duela, ne baš lepo za gledanje. Žao mi je što nismo pobedili zbog publike koja nas je podržavala. Ali, to je fudbal. U drugom poluvremenu smo mnogo grešili u pasu i nismo mogli ništa bolje da uradimo - istakao je Božović. 

2024 © - Vesti online