Subota 04.03.2017.
17:00
Vestionline, blic.rs

"Novače, potrebna ti je pomoć, spreman sam, samo zovi"

Reuters
Krah za krahom: Novak Đoković očajan u 2017. godini

Nekadašnji selektor Srbije, Bogdan Obradović, smatra da je Novaku potrebna pomoć.

- Činjenica je da mu je neophodna duboka, debela i široka analiza niza stvari. Pošto je Đoković sam svoj gospodar i najbolje zna šta treba da uradi, ja sam spreman da mu pomognem - počinje priču Obradović za blic.rs. i dodaje:

- Na životni, teniski, kondicioni, na način razmišljanja i promene istog, na atmosferu koja se stvorila oko njega... Kada imate neku vrstu ovakvih problema, morate da se vratite svojim korenima! Pomoć mu je neophodna. Mnogo puta se na mene ljutio zato što sam mu direktno isticao stvari koje nisu bile dobre. Uvek sam mu želeo najbolje i Nole odlično zna kolika je moja ljubav prema njemu.

Obradović se tu ne zaustavlja, nego nastavlja u istom tonu.

- Novaku sve kompletno predstavlja problem. Tu mislim na uklapanje u novi život, o kojem je i on često govorio. Nove perspektive, motivi i želje da uklopi najbliže zajedno s profesionalnim nastupima, prioriteti, fokus i koncentracija na teren. To sve mora da radi kroz priču i razgovore s ljudima od velikog poverenja. Ubeđen sam da imam odgovor na sve! Pre mnogo godina sam zajedno s njegovim ocem Srđanom rešavao sve te probleme. Novak te ljude kao što smo Srđan i ja mora da vrati u svoj tim.

Na pitanje, da li misli da se Đoković udaljio od porodice, bivši selektor kaže:

- Ne znam da li se udaljio od porodice. Ponavljam, ubeđen sam da Srđan i ja zajedno s njegovom rođenom braćom sve probleme možemo da rešimo. Nisam u reprezentaciji i nemam priliku da mu pomognem, osim ukoliko mi on sam ne traži pomoć. Moja vrata su Novaku široko otvorena! Koliko njega boli poraz od Kirosa, toliko boli i mene - istakao je Obradović.

2020 © - Vesti online