Subota 04.03.2017.
14:50
Vestionline, KK Partizan

Džikić: Svi su trenirali, ali...

M. Todorović
Partizan i dalje u trci za drugo mesto

Pred sutrašnji meč, trener KK Partizan NIS, Aleksandar Džikić istakao je da je tokom nedelje za nama, u prvom planu bilo osveženje i oporavak ekipe. 

- Trenirali smo bez kontakta. Svi. Bolesni i povređeni u manjem obimu i sa manjim intenzitetom. Moramo da se osvežimo posle napornog i zahtevnog perioda. Spremamo se za Krku, znamo da će doći maksimalno motivisani, sa novim trenerom. Imaju jasne ambicije da ponovo osvoje njihovo prvenstvo, U potrazi su za novim igračem, dakle postoje naznake da će odigrati sa idejom da im to bude na neki način prekretnica sezone - izjavio je trener crno-belih. 

Najkorisniji igrač ABA j.t.d. lige u februaru, Stefan Birčević, ističe da je pred crno-belima još jedan težak susret. 

- Krka nam dolazi u trenutku koji je iz različitih razloga nezgodan i za nas i za njih. Siguran sam da će biti silno motivisani, na šta mi bez obzira na to ko bude spreman da igra, moramo odgovoriti još jače. Nadam se i da će navijači doći u velikom broju da nam daju vetar u leđa - naglasio je Birčević. 

Partizan je posle 24 odigrana kola na deobi drugog mesta ABA lige sa Cedevitom (18-6), ali uz lošiji međusobni učinak od tima iz Zagreba.

2024 © - Vesti online