Petak 03.03.2017.
17:45
Vestionline, Tanjug

Podrška čelnicima FSS stiže iz cele Srbije

pixabay.com
Ilustracija

Stižu saopštenja sa svih strana, a posle Crvene zvezde, Partizana, sudijske organizacije izdvojeno mišljenje daju i klubovi koji se nadmeću u Superligi. Poslednji koji su stali u red ove orkestrirane kampanje su FK Borac Čačak i FK Novi Pazar.

- Svedoci smo poslednjih dana da se u sportskoj i fudbalskoj javnosti podigla velika prašina oko delegiranja pojedinih sudija. Taj posao radi Sudijska organizacija FSS i mi kao klub imamo puno poverenje u rad ove komisije, a ujedno se protivimo "trendu" da pojedini rukovodioci nekih naših klubova daju sebi za pravo da, ne samo komentarišu, već se i direktno mešaju u rad organa FSS. Posebno nas boli činjenica da je reč o ljudima iz "velikih" klubova koji se podebelo finansiraju iz budžeta države čiji smo ravnopravni članovi i mi "mali klubovi". Poručujemo i ostalim klubovima da imaju takav odnos, pa će nam fudbal svakako iz dana u dan biti sve bolji na svim nivoima -poruka je koja je stigla iz Čačka.

Gotovo iste rečenice stižu iz grada na Jošanici.

- Potpuno je neprihvatljivo da se funkcioner bilo kog kluba, u ovom slučaju Zvezdan Terzić, direktno meša u rad Sudijske komisije FSS. Takođe, mišljenja smo da srpski fudbal ima dobrih arbitara koji mogu da sude najvažnije mečeve, a da to nije i uvek samo Milorad Mažić, jedan od najboljih evropskih sudija. Zbog toga ćemo uvek podržavati odluke zvaničnih organa FSS koji imaju potpunu autonomnost u svom radu - preneo je stav kluba generalni sekretar Novog Pazara Senad Hadžifejzović.

2024 © - Vesti online