Petak 03.03.2017.
15:03
Tanjug, Vestionline

Lalatović: U narednih sedam dana odluka o plej-ofu

fkcukaricki.rs
Dani odluke: Nenad Lalatović

Ekipa sa Banovog brda sutra gostuje Spartaku iz Subotice, potom u sredu dočekuje Rad, a narednog vikenda gostuje Borcu iz Čačka.

- Daćemo sve od sebe da u narednih sedam dana od nemogućeg napravimo moguće. Prvi rival je Spartak, koji je na dve utakmice prolećnog dela pokazao mane i vrline, izgubio kod kuće od Vojvodine, a potom slavio na gostovanju Javoru. Imaju definitivno kvalitet da budu među osam najboljih ekipa, ali apsolutno sam siguran da ga imamo i mi - rekao je Lalatović na konferenciji za medije na Banovom brdu.

Lalatović je zimus došao u Čukaricki iz Vojvodine, ekipa je sa njim na startu drugog dela sezone osvojila maksimalnih šest bodova, sada im je plej-of daleko jos šest i mladi stručnjak samatra da je sve moguće.

- Imali smo samo 20 bodova kad smo krenuli, govorili su nam samo da ne ispadnete iz lige, 10 bodova su nam bežale ekipe na poziciji koja vodi u plej-of. Posle dva vezana trijumfa apetiti rastu, mislim da Čukarički to zaslužuje, kao i da juri Evropu. Kad smo uspeli da dobijemo Javor i Napredak verujem da možemo i Spartak - zaključio je Lalatović.

Utakmica 24. kola Superlige između Spartaka i Čukarickog igra se sutra od 14 sati.

2024 © - Vesti online