Četvrtak 02.03.2017.
18:02
Vestionline

Zabranite "Parove", desio se pokušaj silovanja!

Youtube/TVHepi
"Parovi" kod mnogih izazivaju gnušanje

Rijaliti TV emisija "Parovi" i online emitovanje ove emisije moraju biti zabranjeni, a TV Happy oduzeta nacionalna frekvencija, smatraju u ovoj mreži.

Navode da se na portalu Hepi TV nalazi izveštaj o dešavanjima koja su obeležila sinoćni rijaliti program "Parovi", u kome se prikriva moguće izvršenje krivičnog dela: silovanje. 

Kako navode, ova TV je pokušaj silovanja jedne od učesnica okarakterisala kao "strasan odnos", dok se iz priloženog videa koji je u međuvremenu uklonjen sa YouTube kanala ove emisije jasno vidi da se radi o pokušaju silovanja.

TV Hepi, kako navode, ide korak dalje u svom izveštaju navodeći da je učesnik između ostalog "pocepao majicu učesnici", stavljajući nasilje u kontekst "strasnog odnosa". 

Iz video materijala jasno se, kažu, vidi da učesnik sve vreme fokusirano fizički nasrće na učesnicu, da je ona u tom odnosu pod fizičkom prisilom, da se otima, da pokušava da pobegne od silovatelja, da učesnik u jednom trenutku cepa njenu bluzu, da na njenom licu ni u jednom trenutku nema izraza zadovoljstva.

Tokom pokušaja silovanja učesnici niko ne pruža podršku, niti druge učesnice i učesnici, niti odgovorni za nastanak ove emisije.

Iz Mreže poručuju da nema sumnje da je u pitanju pokušaj silovanja, međutim država funkcioniše na način da je sud nadležan da ustanovi da li je do silovanja došlo.

2024 © - Vesti online