Četvrtak 02.03.2017.
13:57
Tanjug, Vestionline

Lalatović: Moj temperament pobednički, cilj polufinale EP

M. Todorović
Jasne ambicije: Nenad Lalatović

- Neće nam biti lako, imamo tešku grupu, poštujemo svi rivale, ali moraće i oni nas. Imamo veliki potencijal i želimo da napravimo dobar rezultat i obradujemo narod. Tražiću igraće da daju 120 odsto, da se bore kao u klubovimna pre nego sto su ostvarili inostrani angažman. Znam da ću biti krivac ako ne ispunimo cilj, ali ne plašim, se moj temperament je pobednički - izjavio je Lalatović na konferenciji za medije u prostorijama FSS i rekao da na šampionatu u Poljskoj neće ništa komentarisati sa jasnom aluzijiom na ceste kazne koje dobija.

Lalatović, aktuelni trener Čukaričkog, potpisao je ejdnogodisnji ugovor sa FSS i nasledio Tomislava Sivića, koji je uspesno predvodio mladi tim u kvalifikacijama.

- Imaću mnogpo obaveza, ali verujem da mogu sve da postignem. Imam sjajne saradnike i zahvaljuejm se vlasniku Čukaričkog što mi je izašao u susret. Igraci su sjani momci i daću sve od sebe da budu zadovoljni - poručio je Lalatović.

Srbija će na šampionatu, koji će se održati od 16. do 30. juna, igrati u B grupi sa Portugalijom, Španijom i BJR Makedonijom.

2024 © - Vesti online