Ponedeljak 28.06.2010.
03:45
B92

Kompletira se ekipa "Vriska 4"

Uloga u "Vrisku 4" biće tek treća za mladu Marijel, dok se Entoni Anderson već pojavljivao u filmovima "Transformers”, "The Departed”, a igrao je i u prethodnim delovima "Vriska“.

Novi nastavak pratiće život Sidni Preskot (Nev Kembel), deset godina nakon poslednjeg nastavka. Tek što je uspela da se oporavi od trauma, u čemu joj je pomoglo pisanje, Sidni će se ponovo sresti sa starim neprijateljem.

Glasine o novom nastavku prvi je pokrenuo reditelj Krejven, koji je početkom godine izjavio da mu ne bi smetalo da snimi još jedan "Vrisak”, ako bi naišao na dobar scenario. Ovom pozivu odmah je odgovorio Vilijamson, pa se stara ekipa ponovo našla na okupu.

"Rad sa glavnim glumcima bio je pravo zadovoljstvo pre deset godina, i siguran sam da će biti ponovo. Sada jedva čekam da pronađem nove talente koji će doneti svežu krv na ekran. I to kažem bukvalno”, našalio se Krejven.

Prvi deo serijala "Vrisak” prikazan je 1996. godine, i odlično su ga prihvatili i publika i kritika. Zajedno sa naredna dva nastavka "Vrisak” je zaradio više od petsto miliona dolara na blagajnama širom sveta.

2024 © - Vesti online