Sreda 01.03.2017.
23:23
Vestionline, Stars.rs

Kakav preokret: Gastoz bežao od Zorice

facebook.com/nenadmarinkovicgasttozzpobednik
Bežao glavom bez obzira: Nenad maronković Gastoz

Zorica Dukić ne može da preboli to što ju je Nenad Marinković Gastoz ostavio zbog druge devojke, pa ga i dalje prati u stopu. Gde god da on ide, na istom mestu se pojavi i ona.

Tako je bilo i pre dve večeri, kada je banula u jedan prestonički klub gde je njen bivši bio sa novom devojkom na promociji dueta Tife i Biljane Marković. Zorica je stigla s drugaricom i smestila se u separe preko puta onog u kom sedeo njen bivši.

Čim je ugledao Zorici u svojoj neposrednoj blizini, Marinković je počeo da negoduje i da se nervira, pogotovo što je ona neprestano gledala u njegovom pravcu. Desetak minuta nakon toga besno je ustao i napustio klub. Zorici ni zdravo nije rekao.

Iako je svima bilo jasno da njih dvoje uopšte nisu u dobrim odnosima, Dukićka je uporno tvrdila suprotno.

- Sa Nenadom sam ostala u korektnim, prijateljskim odnosima. Nema potrebe da bude drugačije, civilizovani smo i odrasli ljudi. Žao mi je što se nismo pozdravili, nije bilo vremena za to - rekla je Zorica za Kurir, iako su svi videli da Gastozu nije padalo na pamet da je pozdravi dok je prolazio pored njenog separea.

Gastoz o Zorici nije hteo da kaže nijednu reč.

Mladen Vojičić Tifa iznenadio je novim imidžom sve koji su došli na promociju njegovog dueta sa zvezdom Granda“ Biljom Marković.

On je u jednom trenutku skinuo kapu i svima pokazao novu, kratku frizuru i zelenu boju kose. Vojičiću su prilazili prijatelji i hvalili ovu promenu, a svi su se složili da mu pristaje neobična frizura jer je on jedan od retkih koji to zna da nosi.

2024 © - Vesti online