Sreda 01.03.2017.
18:02
alo.rs, Vestionline

Gde i su i šta rade nekadašnje "Modelsice"?

youtube.com/Mr.TOP 10
Andrej i Sandra Meljničenko

Sirote male bogatašice...

Ovih pet devojaka žarilo je i palilo estradnom scenom devedesetih godina. Iako su ih mnogi nazivali "otvaračicama usta" niko nije mogao da ospori uspeh "Modelsica".

Gde su danas, šta rade i kako izgledaju Sindi, Nađa, Ivana i Mimi?

Sandra Meljničenko, nekada Nikolić, već 15 godina je u srećnom braku sa ruskim tajkunom Andrejem Meljničenkom. Bogati bračni par ove godine će dobiti drugo dete. Imaju petogodišnju devojčicu Taru. Osim što se bogato udala, Sandra ne može da se pohvali zavidnom karijerom.

Još jedna dama koja je ostvarila svetsku karijeru je Ivana Berendika. Udata je za američkog biznismena i jednog od osnivača "Gugla" Tomasa Jermoluka, a prošle godine dobili su blizance kojima su dali imena Zoi Mej i Kai Nikola. Ivana je danas poznata dizajnerka nakita a njene komade nosile su brojne holivudske zvezde.

Htela da bude stjuardesa...

Ivana Stamenković Sindi često je prisutna u medijima. Posle razvoda od Nikole Pavlovića Sindi je vodila mučnu borbu za starateljstvo nad ćerkom, ali je izgubila na sudu. Takođe, bivšeg supruga optužila je za nasilje u porodici, ali proces još nije okončan.

Sindi je posle "Modelsa" imala nekoliko različitih zanimanja. Najavljivala je da će lansirati svoj modni brend, ali ta ideja nikada nije zaživela. Pokušala je da bude stjuardesa, ali nije prošla na konkursu. Učestvovala je u VIP Velikom bratu i došla do finala, pa snimila jedan singl i tu se zaustavila. Poslednje čime se bavila je - tetoviranje! Međutim, ni to nije potrajalo. Samo četiri meseca nakon što se pohvalila da je postala tatu majstor, Sindi je navodno odustala od toga jer joj se posao nije isplatio.

Slikala se za "Plejboj", a sad uređuje nedeljnik

Nadežda Jokić Đuričić već godinama uređuje nedeljnik "Hello!". Srećno je udata za Jovana, a prošle godine postala je majka i rodila ćerku Mašu. Dok se bavila pevanjem nekoliko puta se slikala za "Plejboj".

Ostvarenje sna - udaja za biznismena

Marijana Karanović Mimi prva je napustila grupu, udala se za uspešnog biznismena i postala gospođa Živković. Suprug joj se navodno bavi uvozom poznatog brenda automobila. Rodila je dve devojčice. Bila je jedina plavuša u originalnoj postavi. Ne želi da se eksponira u srpskoj javnosti, zato se za nju i najmanje zna.

2024 © - Vesti online