Sreda 01.03.2017.
17:11
alo.rs, Vestionline

Bivši dečko o premlaćivanju Milice Dabović: Ne kajem se, tako je moralo da bude! (VIDEO)

Youtube/AmiG Show
Simon Šiklić

Naime, pre nepune dve nedelje bivša reprezentativka Srbije u košarci, Milica Dabović, policiji je prijavila, kako je njen sada već bivši dečko, Simon Šiklić pretukao. Ipak, kako bi se obe strane saslušale, Simon je pristao da kod Ognjena, ispriča sve šta se dogodilo i kako se on sada oseća:

- U policiji se sve vodi kao ugrožavanje bezbednosti. Da smo mi bili u zvaničnoj vezi, to bi bilo nasilje u porodici, da tako kažemo Tako da to nije nasilje, odnosno premlaćivanje, kako su pisali pojedini mediji. Poznat sam kao dečko Milice Dabović, iako sam prvak sveta u rukometu i dečko koji živi ceo život u Francuskoj - kaže Simon i napominje da je svestan čitave situacije i kakve posledice mogu da budu:

- I te kako sam svestan svega, ali to nije moglo da bude izbegnuto nikako. Devojka je otišla u policiju i prijavila me da sam je tukao godinu i po dana i da je padala u nesvest od mojih udaraca. Sve je moglo bez ružnih reči, to je između mene i nje, ne znam što je iznosila to, valjda zato što je povređena. Te stvari koje su iznete iz njenih usta u javnosti su sve nebuloze, notorne laži - tvrdi Šiklić i dodaje:

- Ne kajem se ni zbog čega, srećan sam. Sve je učinjeno uz moj zdrav razum i nemam zbog čega da se kajem. Sve što sam uradio, uradio sam jer sam želeo. Naša veza je trebala da se kruniše brakom, i o detetu smo pričali, sve. Te sporne slike su sve prekinule. Ali idemo dalje. Jedini pritisak mi je što sam bez pasoša i polovine stvari. Naravno, uvek ću se vraćati ovde. Svako ide svojim putem, želim joj svu sreću i to je to - zaključio je Šiklić.

 
2024 © - Vesti online