Ponedeljak 27.02.2017.
19:00
K. Marković - Vesti

Saša Matić oduševio hljade mladih i u Melburnu

Starog prijatelja publika je dočekala skandiranjem, ovacijama i apluazima, zbog čega je Saša bio vidno dirnut. Krenuo je odmah sa pesmom, a pubika je ispunila celokupni prostor za ples ispred bine, nije bilo prostora ni za stolovima, pa čak i do bara. Najviše je bilo mladih, koji su sve vreme bili na nogama, plesali i pevali poznate Sašine hitove.

- Drago mi je da vam dodjem u goste. Večeras sam prvi put sa svojim orkestrom u celom sastavu. Pevaćemo svašta nešto, od mojih starih pesama, do onih koje naročito volite - poručio je na početku Saša Matić, a onda je krenula zabava do duboko u noć.

Redjali su se hitovi, ponajviše balade, koje je publika sa oduševljenime prihvatila i potvrdila koliko je Saša omiljen medju mladima u Australiji. Znali su sve reči pesama, pa su zajedno sa njim u glas pevali.

U prvim redovima, pored same bine, bile su devojke koje su svojim telefonima slikale atmosferu, mladići su pevali iz sveg glasa, a posebno kada su se prepoznavali u stihovima, pa su se cela sala pretvorila u jednu veliku diskoteku.

I tako više od tri sata, bez pauze, u dobroj atmosferi, Saša je raspevao Melburn, a u nedelju je gostovao u Dandenongu.

2024 © - Vesti online