Ponedeljak 27.02.2017.
15:20
Vestionline

Napustila advokaturu zbog prostitucije: Ima li šta bolje od orgazma za koji te plate

facebook.com/Cláudia de Marchi
Obožava seks i uživa da od toga zarađuje: Klaudija de Marki

Preselila se u Braziliju i počela se reklamirati kao "eskort pratnja" za klijente koji su voljni platiti do 200 eura za sat druženja, piše Dejli Mejll.

- Nisam mogla podneti muški egoizam više - navela je jedan od razloga zašto je napustila posao.

Objasnila je kako je bila frustrirana i nesrećna jer se jako teško "uspinjati u tom muškom, mačo zanimanju kao što je advokatura." Uz to, sad zarađuje znatno lakše, ali i više, oko 150 hiljada evra godišnje.

34-godišnja Brazilka iza sebe ima i propali brak, a odlučila je kako u takve pokušaje više neće ulaziti, a isto tako ne želi imati decu već se planira posvetiti novoj karijeri.

facebook.com/Cláudia de Marchi

Dok se druge prostitutke skrivaju iza pseudonima, Klaudija ima blog pod pravim imenom i prezimenom. Podupire je čak i majka koja se za njom preselila u Braziliju, a žive preko puta brazilskog parlamenta.

Klaudija je diplomirala pravo 2005. godine, a posle je 11 godina radila kao advoka, a neko vreme je i predavala na fakultetu. No, taj je život iza nje.

-Ovo je bila najrazumnija odluka koju sam donela. Obožavam seks. Ne bih se bavila ovim poslom da ga ne volim. I ne idem s bilo kim u izlaske. Volim obrazovane tipove - rekla je, te zaključila: "Ima li nešto lepše od toga da doživiš orgazam i da te plate."

2024 © - Vesti online