Ponedeljak 27.02.2017.
18:01
D. Dekić - Vesti

Razbijeni idu na Vučića

V. Sekulić
Ništa od jedinstva: Radulović ucenjuje opoziciju

Predlog čelnika DJB o trećem takmacu i optužbe na račun DS, SDS Borisa Tadića, LSV Nenada Čanka i LDP Čedomira Jovanovića da su "petooktobarci ti koji treba da nestanu sa političke scene", izazvali su salve teških reči.

Usitnjena podrška

Janković, za sada, ima podršku DS, Nove Zorana Živkovića i manjih partija i pokreta, a Jeremić Nove Srbije Velimira Ilića i nezavisnih poslanika Dijane Vukomanović, Sande Rašković Ivić i Đorđa Vukadinovića.

Radulovića je LDP nazvao "političkim diletantom" koji sprečava dogovor opozicije. "Bivšeg Vučićevog ministra" Radulovića, SDS Borisa Tadića vidi kao većeg neprijatelja opoziciji i od samog premijera Aleksandra Vučića.

Čanak je tražio od Jeremića i Jankovića razgovor o "budućnosti Srbije" i dok je prvi prihvatio, drugi ga odbija, jer "polaže račune građanima, a ne partijama". Jovanović je obnarodovao da neće Jeremića, a onda ga i pozvao da se dogovori sa Jankovićem ko će se od njih povući iz trke.

Saša Radulović je najavio da će, ukoliko se Jeremić i Janković ne dogovore ko će od njih u trku, na skupštini stranke 4. marta saopštiti da li podržava nekog od njih ili će predložiti svog kandidata, a to će najverovatnije biti bivša članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović.

2024 © - Vesti online