Nedelja 26.02.2017.
19:27
Vestionline

Ibrahimović vodio Junajted do još jednog trofeja (VIDEO)

Reuters
Nije kraj dok Ibra ne kaže da je kraj

Švađanin je najpre prelepim golom iz slobodnog udarca u 19. minutu doneo početnu prednost “đavolima”, a kada je Lingard u 38. to vođstvo duplirao izgledalo je da tim Žozea Murinja sigurno korača ka pobedi.

Tračak nade Sautemptonu vratio je novopridošli Gabijadini koji je u u samoj završnici prvog poluvremena smanjio zaostatka tima za koji je do 77. minuta igrao i naš Dušan Tadić. Pre nego što je on izašao iz igre Italijan je pogodio gol De Hee još jednom za izjednačenje rezultata, a nakon toga “sveci” su opasno pretili i nagoveštavali potpuni preokret. Trebalo bi napomenuti da je Sautemptonu u 11. minutu poništen čist gol Gabijadinija.

I kada su sve očekivali produžetke usledila je opasna akcija Junajteda, poveo je Marsijal, dodao na krilo do Erere, koji je pronašao na petercu Ibrahimovića, a ovaj je zakucao loptu u Forsterov gol.

Peti put u istoriji trofej Liga kupa ide u vitrine na stadion Old Traford, a zanimljivo je da je četvrti put u karijeri da ovo takmičenje osvajio Žoze Murinjo, odnosno tim koji on vodi (tri puta sa Čelsijem). 

2024 © - Vesti online