Nedelja 26.02.2017.
13:52
Vestionline, Alo.rs

Zorica Marković otkrila istinu o vezi Vesne Zmijanac!

Z. K. Munja
Bez dlake na jeziku: Zorica Marković

Zorica je rekla da je Željko, koji je nedavno raskinuo i sa pevačicom Zlatom Petrović, veliki švaler.

- Bio je sa svim svojim bivšim i sadašnjim, to je njemu očas posla da promeni, čovek tako živi - rekla je Markovićeva, a potom otkrila da je imala osećaj da Rstić pokušava i nju da smuva.

- Željko sve grli i ljubi, stalno me lljubi, a to da li je pokušao, ne znam. Mene Željko više gleda kao brata. On je dobar dasa, džentlmen, gospodin je, uvek je ostavljao dosta para po kafanama i čašćava - rekla je Zorica, a potom otkrila kako su se on i Vesna smuvali.

- Nisam kumovala njihovoj ljubavi, Lea Kiš je snimala dve emisije, i ja sam otišla da se presvučem, oni su pili neku rakiju, koja je bila jako dobra. Ostavila sam ih normalne, a kada sam se vratila, bila sam šokirana. Onu su sedili, ljubili se. Više se ne zna ko je koga smuvao, to je bilo usred belog dana. Ja sam joj rekla lepo, upozorila sam je da je on čovek koji ima ženu koju ja vrlo dobro poznajem Marinu, i znam njegovu decu koja su tada bila mala i slatka. Kao čovek sam joj rekla nemoj se mešati, on ima porodicu. Vesna je tada rekla da se boji emocija, jer je dugo bila sama i da se boji da će se zaljubiti. Nažalost, to se i desilo - rekla je pevačica, a potom i rekla da je neko zabranio, stao na put njenom druženju s Zmijančevom i Rstićem.

- Pošto ja znam veoma mnogo i o jedno i o drugom, tu je neko zabranio da se ja družim s njima, a ko je zabranio ne znam. Vesna je najverovatnije zabranila. Kada su se rastali, nazvala me je i rekla da sam u pravu. Posle toga Vesna i ja smo sarađivale, Željko i ja se i dalje viđamo. Upozorila sam je da će se tako završiti. On je ženskaroš, barana, i treba tako da živi. To je njegov izbor. Znalo se da je to osuđeno na propast - kazala je folkerka.

2024 © - Vesti online