Petak 24.02.2017.
21:09
Vestionline

Emotivan oproštaj Ranijerija od Lestera

Reuters
Prošle godine "kralj", a sada "prosjak"

Loši rezultati "lisica" u tekućoj sezoni, pre svega u ligaškom takmičenju, razloh g su zbog kog je uprava kluba odlučila da se zahvali na saradnji iskusnom italijanskom stručnjaku. Dan nakon što je saznao da je dobio otkaz Ranijeri se oprostio i zahvalio navijačima na podršci koju je imao.

- Nakon euforije koja je vladala u prošloj sezoni i osvajanja Premijer lige, ono što sam sanjao jeste da ostanem menadžer Lestera. Na moju žalost, to se nije desilo. Pređeni put i avantura su bili fantastični i taj osećaj će ostati u meni zauvek. Želim od srca da se zahvalim svima u klubu, svima koji su učestvovali u našem uspehu, ali posebno želim da se zahvalim navijačima. Prihvatiili ste me i voleli od prvog dana, baš zato volim i ja vas. Ono što smo zajedno ostvarili, niko ne može da nam oduzme. Ja svaki dan razmišljam o tome, a nadam se i vi, i da ste srećni i nasmejani zbog toga. Proveli smo prelepo vreme zajedno, sa mnogo sreće i uspeha i bilo je pravo zadovoljstvo i čast biti šampion sa vama - napisao je Ranijeri.

Posle 25 odigranih kola Lester je na samo bod od opasne zone, dok je u Ligi šampiona i dalje u igri za plasman u četvrtfinale pošto je u prvom meču osmine finala poražen u gostima od Sevilje sa 2:1

2024 © - Vesti online