Petak 24.02.2017.
07:19
Vestionline, Mocartsport

Galatasaraj nudi pomoć Zvezdi

Tanjug
I bez pomoći Galatasaraja Zvezda bi trebalo da se domogne plej-ofa

Naime, srpski košarkaš iz redova istanbulskog kluba Vladimir Micov u izjavi za medije podsetio je da će Galatasaraj u završnici sezone igrati protiv dva konkurenta crveno-belih, Darušafake i Baskonije.

- Mislim da će Zvezda u Top 8. Iskreno, ne znam kakav im je raspored, ali možda i mi možemo da im pomognemo što se kaže. Igramo toplo-hladno, eto kod kuće protiv Baskonije, koja je tu negde u borbi za plej-of, i sa Darušafakom koju smo već dobijali i u Kupu izbacili. To možda može da pomogne, u svakom slučaju imaju velike šanse - rekao je posle utakmice Micov, a prenosi Mocartsport.

Galatasaraj će gostovati Darušafaki u 28. kolu, 24. marta, a samo nedelju dana kasnije dočekaće Baskoniju u Istanbulu.

O utakmici protiv Zvezde bivši reprezentativac Srbije je kazao:

- Znali smo da će biti veoma teško, oni su favoriti u odnosu na prvi meč, gde smo mi imali neke ambicije, ali se onda sve okrenulo. To sam govorio i u najavi utakmice, oni se bore za TOP 8, a mi smo odavno izgubili sve šanse za prolazak. Kod kuće igraju sjajnu košarku, agresivnu odbranu, iz toga proizilazi odličan napad. Mi smo se borili u prvoj četvrtini, pogađali neke šuteve, a posle stali i sa odbranom i napadom, do poluvremena su otišli na plus 20. U trećoj četvrtini smo probali da se vratimo, ali nismo uspeli, pa je bilo samo pitanje sa kojom će se razlikom završiti meč.

2024 © - Vesti online