Nedelja 27.06.2010.
13:00
Vestionline

Srbija ponovo bolja od Kine

Naša selekcija se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli sa 20 bodova, dok je Italija druga sa 15. Francuska ima šest poena, dok je Kina poslednja sa samo četiri boda. Srbija će narednog vikenda dočekati Francusku, dok će Italija gostovati u Kini.

Srpski odbojkaši dobro su počeli prvi set i poveli 3:0. Naši igrači su održavali prednost od tri poena do drugog tehničkog tajm-auta kada su Kinezi uspeli da izjednače na 16:16. Domaći odbojkaši zaigrali su angažovanije u finišu prvog seta i ovaj deo meča dobili rezultatom 25:21.

Srbija je bila bolji rival na početku drugog seta, ali su Kinezi iskoristili seriju grešaka našeg tima i do drugog tehničkog tajm-auta stekli tri poena prednosti. Naši odbojkaši su uspeli da preokrenu rezultat i da drugi set dobiju rezultatom 25:23.

Srpski igrači briljirali su u trećem setu, koji su dobili rezultatom 25:17. Kina je posle izjednačene igre uspela da angažovanijom igrom u finišu dobije četvrti set rezultatom 25:21.

Ekipe su se smenjivale u vođstvu u petom setu do rezultata 6:6. Naša selekcija je potom povela 8:6, a onda je do kraja povećala prednost i zasluženo je stigla do pobede.

2024 © - Vesti online