Sreda 22.02.2017.
18:01
D. Petrović - Vesti

Milice, jača si od šamara!

M. Todorović
Prijavila nasilnika: Milica Dabović

- Milice, samo napred. Budi ponosna na sebe, nisi sama. Ja sam uz tebe i jača si ti od sramotnih šamara - poručila je Ceca Ražnatović. Tijana Dapčević bila je u šoku kada je saznala da je Simon pretukao Milicu, posebno što ga poznaje i verovala je da ni mrava ne bi zgazio.

- Svađaju se ljudi, ali to nije način. Ne možeš da pretučeš nekoga, pobogu nismo životinje. Nasilje najgore osuđujem, nema veze što ga poznajem i što se poštujemo. Dušanov zakonik treba da radi - ukrao upaljač, seci ruku, pretukao devojku - hemijska kastracija - rekla je Tijana Dapčević, koja se zalaže za najstrože kazne kada je u pitanju nasilje nad ženama.

I Miličine prijateljice i dojučerašnje saigračice iz srpske reprezentacije su šoku, posebno što Simona poznaju kao finog i kulturnog dečka. I Miličin profil na Instagramu zatrpan je podrškama, pa se ona fanovima obratila preko ove društvene mreže.

- Dragi moji, želim da se ovim putem zahvalim svima vama koji mi konstantno pišete i svesrdno me podržavate u ovim, za mene, teškim trenucima. Vaša podrška mi život znači. Vaša topla reč je zlata vredna. Teši i ohrabruje. Veliko hvala znanim i neznanim, a posebno ženama - žrtvama nasilja, sa kojima delim sudbinu, ne samo u humanoj kampanji, nego sada i u stvarnom životu. Verujem da znate da sam veliki emotivac i da sve intenzivno doživljavam i lepo i ružno što mi se dogodi, a beskrajno hvala svima vama, koji verujete i koji mi poručujete da će moj sportski i borbeni duh da mi pomogne da prevaziđem ovu ružnu situaciju - napisala je Milica i istakla:

- Poznato je da sam uvek iskrena i da sve što radim, činim iz srca, zato i sada nisam ćutala, ni krila ništa od medija. Kod mene nema foliranja, ni nikakvih misterija. Sa verom i utehom da će moj primer nekom da znači i da će zbog toga prijaviti odmah nasilje, ovo iskustvo će i meni da pomogne da se ubuduće u mojim novim borbama nosim sa životom još zrelije i čvršće - napisala je na Instagramu poznata košarkašica.

Z. K. Munja
Zbog batina završila u Urgentnom centru: Maja Marijana

Pevačice s masnicom na oku

Milica Dabović samo je poslednja u nizu poznatih žena koje su prebijene. Maja Marijana godinama je muku mučila sa nevenčanim suprugom Mladenom Šmakićem i zbog njegovih batina je završila u Urgentnom centru.

Probleme s nasilnim mužem imala je i glumica Mina Lazarević koju je pretukao suprug, baletan Goran Stanić. Kako mu to nije bilo dovoljno, pucao je s prozora iz, kako se kasnije ispostavilo, automatske puške koja je bila pozorišni rekvizit.

Batine na sopstvenoj koži osetila je i Mia Borisavljević koja je prijavila policiji bivšeg dečka Nikolu Minića koji je više puta udario.

- Neka moj primer posluži drugim ženama, da znaju da treba da stanu na put nasilju i nikada da ne ćute. Nadležni znaju šta rade, a ova tema više nije moj problem, već osobe koja je to uradila - rekla je tada Mia.

Ana oprostila

Pre tri i po godine Adil Maksutović prebio je svoju nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski, i to dva meseca nakon što mu je rodila sina. Pevač se kleo da je nije tukao, već samo "odgurnuo", a ceo slučaj je završio na sudu. Međutim, Ana je sve oprostila Adilu i sada ponovo žive zajedno pod istim krovom što je iznerviralo njenog oca Džeja Ramadanovskog. Zbog svega on je prekinuo kontakt i sa ćerkom i sa zetom.



 

2024 © - Vesti online