Sreda 22.02.2017.
08:30
Alo.rs

Ilić i Nikolić kovali zaveru: Toma me je izdao, trebalo je da podržimo Jeremića

www.mc.rs
Velimir Ilić razočaran Nikolićevom izdajom

I sam Ilić poručuje za "Alo" da ga je Nikolić razočarao.

Naime, kada je Nikolić shvatio da apsolutno ni na kakav način ne može da računa na Vučića, najpre je želeo da i sam uđe u trku za predsednika države. No, shvatio je da mu šanse da ga pobedi i nisu najbolje, te je počeo da vaga kome bi mogao da pruži podršku i pritom zada svojevrsni udarac dojučerašnjem sledbeniku.

Odluka je pala na Vuka Jeremića, koji važi za ozbiljnog kandidata i možda najjačeg Vučićevog protivnika. Tako je kalkulisao i dogovorio se sa Ilićem da obojica podrže Jeremića, s tim da Ilić to prvi javno objavi. 

Pazi, bogati - iznenađenje!

I zaista, Ilić je nedavno javno podržao Jeremića, dok je Nikolić preksinoć, na Ilićevo iznenađenje, ipak podržao Vučića!

To je naljutilo Ilića, koji do poslednjeg momenta nije znao da Nikolić i dalje pokušava da "izboksuje" dogovor sa Vučićem. Ilić i sam potvrđuje ova saznanja.

- Jesmo razgovarali o tome da obojica podržimo nekog kandidata i dogovorili smo se da se ide s jednim dobrim, jakim kandidatom koji će stvarno da pobedi i preseče ovo stanje, koje je zaista mrcvarenje Srbije. Zamajavanje naroda, jedan isti dekor koji stalno gledamo. I narodu je više muka od televizije, tih nastupa, hvalisanja: "Ja sam sve uradio”, pa onda još i pominjanje rata! Pa ko priča o ratu na Balkanu, toga više nema?! - iritirano će Ilić za "Alo!”.

Da se jedan domaćin spusti toliko...

Nikolić ga je, dodaje, neprijatno iznenadio.

- Razočaran sam što Toma Nikolić, ni kriv ni dužan, legalizuje nešto što nije bilo u redu. Ne znam koju je nuždu imao da to uradi. Jedan domaćin, Šumadinac, da se toliko spušta da podrži nešto... Ma Nikolić je, na kraju, sam tako odlučio. Ipak, to mi je malo čudno. Lično sam mislio da on treba da bude podržan jer je dobro obavljao svoju funkciju, međutim, ubedili su ga da maltene kaže da nije dobro radio. Jer, samo to što je podržao drugog klandidata znači da nešto nije bilo u redu - ističe Ilić.

Na račun Vučića iznosi brojne kritike, te smatra da na vlast treba da dođe drugačiji čovek.

- Treba da dođe neko smireniji, da počnu brojni nerešeni problemi da se rešavaju, da se odluke donose u parlamentu. Mi u NS nismo zadovoljni Vučićevim tretmanom ostalih političkih opcija i krenuli smo da se nešto promeni. S druge strane, i ova jadna sirotinja koja se zaposlila mora da donese 50 sigurnih glasova... Ljudi se muče, jer će u suprotnom ostati bez posla... Tako je u zdravstvu, školstvu, lokalnim vlastima, javnim preduzećima... To nikada u istoriji Srbije nije bilo tako. Mi smo se vratili, što se demokratije tiče, mnogo unazad. Pa on neće ni na postavljena pitanja da odgovori... Ne može se narod više zamlaćivati - zaključuje Ilić.

2020 © - Vesti online