Utorak 21.02.2017.
16:27
Vestionline

Vučiću, prestani sa odmazdom prema ljudima koji te ne vole!

Tanjug
Premijer Srbije Aleksandar Vučić

Policijski dron snimao tribinu

"Moj grad, Pančevo, samo je jedan od mnogih u kojima ljudi trpe brutalnu odmazdu zato što ne kliču Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci. Ucene, pretnje i sistematično upravljanje strahom, kulminiralo je ovih dana odmazdom nad ljudima koji podržavaju Sašu Jankovića.

Policijski dron snimao je posetioce nedavne tribine u Pančevu, na kojoj je gostovao gospodin Janković. Posle nekoliko dana, lokalni inspektori 'zaposeli' su lokal u kojem je tribina održana, a direktori javnih preduzeća naprasno su počeli da menjaju sistematizacije, ukidajući radna mesta ljudima koji su bili na događaju. Koji neće da ćute. Koji žele život bez straha.

Kao narodna poslanica iz Pančeva zahtevam od Aleksandra Vučića da odmah prestane sa odmazdom nad ljudima koji ga ne podržavaju, a svoje lokalne donosioce odluka urazumi, objasni im da su naši gradovi i opštine, naša javna preduzeća, upravo to - naši. Pripadaju nama, svim građanima, bez obzira na politički stav prema bilo kome, a naročito prema vlasti, koja prva treba da ih štiti od sebe same. I da služi nama, a ne da bude bič Božji po našim leđima", navodi poslanica Tepić u saopštenju.

2024 © - Vesti online