Ponedeljak 20.02.2017.
22:36
blic.rs

Seka Aleksić pevala na ivici suza

Z. K. Munja
Pati za ocem: Seka Aleksić

Seka Aleksić je u klub stigla sa suprugom Veljkom Piljikićem, bila je obučena u crnu trenerku, da bi se za nastup presvukla u jednostavnu crnu haljinu i dugačke srebrne čizme.

Publiku je pozdravila i izazvala ogromno oduševljenje i do kraja nastupa održala je odličnu atmosferu. Ipak, nije moglo da ostane neprimećeno da je Seka u nekoliko navrata bila na ivici suza. Kao veliki profesionalac uspela da nastup dovede do kraja a da ne zaplače. Iz publike je bodrio suprug Veljko, Seka je u svog muža gledala takoreći cele večeri jer nije joj bilo lako. Bio je ovo njen prvi nastup posle iznenadne smrti oca...

- Njen posao je takav, ona se daje publici cela, publika od nje očekuje pesmu i dobar provod. Ona je veliki profesionalac i nije joj palo na pamet da na nastup dođe neraspoložena ili da ga otkazuje. Takav je život, takva je njena profesija. Stegla je srce i pevala. Seka i u pesmi nalazi način da lakše odboluje gubitak. Ona se pesmom leči od tuge, a njena publika su njeni najverniji prijatelji - kaže za list "Blic" blizak prijatelj folk pevačice.

- Seka je tokom večeri nizala hitove, pevala sa publikom i pokazala koliko voli svoj posao, koliko u njemu uživa. Ona je veliki borac i bez obzira na to što je tako iznenada izgubila oca, ona ide napred.

Sekin otac Miodrag Aleksić preminuo je u lozničkoj bolnici posle kraće bolesti u 69. godini života. Pevačica je bila uz njega do poslednjeg trenutka, a sahrana je bila dan posle Božića. Nedavno je Seka išla u Loznicu, gde je njen otac i sahranjen, na 40 dana od njegove smrti.

2024 © - Vesti online