Subota 26.06.2010.
22:12
Mondo

Finale Farme - ostali Maca i Miloš

Izbačeni farmeri Iva, Irena, Ivan, Marija, Milica, Biljana, Dejan, Vlada, Mirjana, Gagi, Maja, Milena, Sajko, Raka, Nemanja i Zorica su u studiju pogađali kojim redosledom će superfinalisti napuštati Lisoviće i većina, kao i publika su rekli da prvi ispada - Firči!

U drugom preseku, najmanje glasova publike imala je Mina, dok su bivši učesnici rijalitija odbili da pogađaju: "Ne želimo da utičemo na bilo koga ili nekoga povredimo time što ćemo nešto reći. Najbolje je ovako", saopštila je Marija.

"Miloš ili Dragana - svejedno mi je ko će da pobedi jer oni to zaslužuju. Maca, hm, šta misliim o njemu reći ću u studiju, ali se ne kajem što sam ušla jer sam pokazala kakva sam u stvari", rekla je Mina na kapiji imanja.

Superfinalisti i potencijalni dobitnici glavne nagrade od 100.000 evra za sada su Dragana, Maca i Miloš, ali već u 22 časa ispada i treći farmer, a pobednika će gledaoci izabrati oko ponoći.
 

Firči je pred studijom dočekan sa "uuuuaaa", psovkama ali je nešto i letelo prema njemu, isto je dočekan i u studiju, ali je njemu bilo svejedno jer je tu bila njegova ćerka Luna, devojka i prijatelji...

Na reakcije publike je rekao da je to još "sa pijace navežbano i da svako ima pravo na svoje mišljenje".

"Zažalio sam što sam ušao na Farmu, jer sam mislio da ostanem samo dve ili tri nedelje... Jedino dobro je to što sam upoznao većinu ovih ljudi."

O Miilošu nije imao šta da kaže, a za izrečene psovke mu nije žao.

"Svoju decu sam uvek učio da se plaze i to dobro rade, a kome se ne sviđa ima bip", bio je njegov komentar.

Luna (14) kaže da tatu Firčija podržava u svemu.

"Normalno je da budem uz oca. Njegov odnos sa mamom (Marina Perazić) je njihova stvar. Svaka porodica ima probleme, samo što se naši odvijaju pred očima javnosti", rekla je Luna i dobila aplauz i bivših farmera i publike.

2024 © - Vesti online