Ponedeljak 20.02.2017.
20:22
Vestionline

Ma, kakva svadba kad imam 100 kila

facebook.com/Ana Nikolić
Sačekaće da prođe porođaj: Ana Nikolić

Popularni par venčao se prošlog leta u tajnosti u opštini, a potom su porodici obećali da će to zajedno proslaviti jednom velikom žurkom.

- Sada stvarno nisam u situaciji da nosim venčanicu, niti sebe zamišljam sa 100 kilograma u venčanici, ali možda kasnije kada se rodi beba i sve bude u redu. Možda napravimo krštenje i venčanje odjednom, što da ne. Meni su generalno svadbe malo kliše i svi to rade, ali možda bih i volela da obučem tu venčanicu, ali mi je generalno to crkveno venčanje negde mnogo važno. Mogu samo da kažem da mi nismo nimalo skromni kada su takva slavlja u pitanju i da će to biti jedna velika, mrsna, pravoslavna svadba - kaže Ana za "Pink.rs" i dodaje da trudnoću odlično podnosi.

- Osećam se sjajno kao trudnica, nemam mučnine zbog čega mi je iskreno malo i žao jer imam mnogo dobar apetit. Nadala sam se da ću ih imati i da neću moći toliko da žderem, ali ništa od toga. Jedino što osećam jeste da imam malo manje energije i da mi se malo više spava, ali, da kucnem u drvo, kao buduća mama osećam se za poželeti.

2024 © - Vesti online