Ponedeljak 20.02.2017.
17:11
Vestionline

Anđelina suznih očiju progovorila o Bredu...

Youtube/Rampa Naposo
Anđelina Džoli

Holivudska zvezda trenutno je u Kambodži sa šestoro dece i promoviše svoj novi film. Kada ju je novinarka BBC News upitala za privatan život, oči su joj zasuzile.

- Ne želim da govorim mnogo o tome. Reći ću samo da je to bio vrlo težak period. Mi smo porodica i uvek ćemo biti porodica. Mnogi ljudi su se našli u toj situaciji. Cela moja porodica je prošla kroz to. Fokusirana sam na moju decu, na našu decu, to je jedini način da to podnesem. Pokušavam da pronađem način da nas sve ovo učini jačim i bližim - rekla je glumica.

Džoli je trenutno u Sijem Reapu gde se premijerno prikazuje njen film "First They Killed My Father", o životu u Kambodži pod vladavinom Pola Pota i to iz ugla jednog deteta.

Društvo joj prave deca Medoks (15), Paks (13), Zahara (12), Šajlo (10) i osmogodišnji blizanci Noks i Vivijen.

Medoks je 2002. usvojen iz sirotišta u Kambodži gde je Džoli snimala film "Tomb Raider", a glumica kaže da joj je mnogo pomogao da snimi novi film. Zahara je usvojena u Etiopiji, a Paks u Vijetnamu. Ima i troje biološke dece s Pitom . Šajlo, koja je rođena u Namibiji i Vivijen i Noksa koji su rođeni u Francuskoj.

2024 © - Vesti online