Ponedeljak 20.02.2017.
12:36
I. Karić

Zlato za Mirka Gođevca

Takmičenje je održano u Impuls hali hotela Crowne Plaza. Na tom mestu organizovana je i pilot, to jest probna manifestacija, na kojoj su buduće mlade mogle da biraju venčanicu, frizuru, šminku, stilistu… Ideja je da bula da pored usluga šminkanja i pravljenja frizure, posetiocima ponude i ketering, kao i mogućnost kupovine svih propratnih materijala u vidu ukrasa za kosu, dekoracije stolova i svadbenih hala, i još mnogo toga.

Učesnici na manifestaciji Wedding hair days bili su Italija, Madjarska, Crna Gora, Rumunija, Bosna i Hercegovina, naravno, zemlja domacin, Srbija. Gosti iz Makedonije prisustvovali su kao podrška takmicarima.

Inače, Mirko Gođevac, umetnik iz Valjeva bio je i dobitnik zlatne medalje u Parizu 2015, što ga je odvelo na mesto šampiona Evrope. Prošle godine je postao vicešampion. Mirko se dugi niz godina takmiči u sledećim kategorijama: Bridal, Svadbene frizure i Ladies fashion. Sa njim je naša reprezentacija osvojila zlatnu medalju na Evropskom kup frizera u Parizu, u konkurenciji 800 učesnika iz 79 zemalja.

2024 © - Vesti online